Skip to main content

Aanbevelingen

Tanja Dekker – 12 okt 2022

Mijn onlangs overleden demente moeder was de eerste klant voor Emmy’s Groene Wereld.
Zes jaar lang heeft Emmy haar vol passie en gedrevenheid ondersteund in haar dagelijkse bestaan.
Van was uitzoeken tot spelletjes doen, van samen musiceren tot gezellige uitstapjes maken. Ze was echt haar steun en toeverlaat; als mijn moeder ergens mee zat, kon ze Emmy ook altijd bellen voor een luisterend oor.
Ook was Emmy altijd punctueel en betrouwbaar, vol met praktische ideeën, dacht onvermoeibaar mee en was erg betrokken en attent.
Voor mijn moeder is zij onmisbaar geweest in deze laatste jaren, en daarmee ook voor mij! 


Sylvia:nationalehulpgids – 25 mrt 2019

Emmy heeft ons geweldig geholpen toen mijn 96- jarige, maar nog zelfstandig wonende moeder (slecht ter been en zicht) behoefte had aan af en toe eens een middagje naar buiten gaan. Het bleek daarbij dat Emmy over veel nuttige (extra) kennis beschikt, bv. op het gebied van regelgeving, maar ook m.b.t. medicijnen en verzorging. Zodat we ook op haar konden rekenen als mijn moeder eens ziek zou worden. Zij was zeer flexibel in het aanpassen van haar weekschema terwille van mijn moeders voorkeur. Met Emmy was op een heel prettige, veilige en respectvolle manier veel mogelijk: boodschappen doen, gezellig ergens thee drinken, praten, of alleen maar lekker in de auto zitten en eens iets anders zien. Emmy heeft steeds notities bijgehouden van die middagen, zodat na te lezen was hoe e.e.a. verlopen was. Toen mijn moeder toch nog onverwacht overleed heeft Emmy voor prachtige bloemen gezorgd (haar ‘Groene Wereld’ immers), zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Zij is geduldig, accuraat, discreet en zeer vriendelijk en beleefd. Wij bevelen haar dan ook van harte aan.


Marguerite Efdé – 27 sept 2017

Ik ken Emmy Schaap inmiddels in twee hoedanigheden: als mantelzorgvervanger – ik heb haar ingehuurd als vakantievervanging – en als leverancier van rouwbloemstukken – deze week verzorgde zij de bloemstukken voor het afscheid van mijn moeder – en in beide hoedanigheden kan ik haar aanbevelen, vooral vanwege haar persoonlijke en meelevende aanpak.

Op momenten dat de relatie leverancier-klant ook vooral vertrouwen en comfort moet bevatten, weet Emmy de juiste toon en de juiste aanpak te tonen. Hoe verdrietig ook de omstandigheden zijn, bij Emmy werden de zaken niet alleen goed maar ook liefdevol geregeld.

Ik kan Emmy Schaap van harte aanbevelen. 

Onze expert

Emmy Schaap- Blauw