Skip to main content

Natuurlijke bloemschik workshops

Voor wie: Iedereen, jong en oud, mannen en vrouwen, vriendinnen en vrienden, buren en collega’s. Denk ook aan moeder/ kind activiteiten, verjaardagsfeestjes, clubactiviteiten en teambuilding met je collega’s.

Waarom: Mijn doel is om mensen weer in contact te brengen met de natuur en te laten zien hoe je met simpele dingen mooie creaties kan maken. Terug naar de natuur en je goed voelen is erg belangrijk om gezond te kunnen leven. Jezelf vanuit je ziel verbinden met het materiaal en je grenzen verleggen!

Waar: In een natuurlijke omgeving in een no nonsens gebouw op Dillenburglaan 1, 3743 AV Baarn (het gebouw heeft helaas geen gehandicapten faciliteiten) of op een locatie naar uw eigen wensen.

Wanneer: Op verzoek 

Materiaal: Op de workshop kunt u keuze maken uit verschillende materialen, soms zal er van te voren nog iets aan u gevraagd worden om mee te nemen. Handig om in ieder geval mee te nemen is een snoeischaar en mes. Van te voren spreken we wel een thema af. Materialen, koffie en thee zitten bij de workshop inbegrepen.

Kosten: In overleg met u spreken we een prijs af.

Iedereen die graag met natuurlijke materialen zou willen werken en denkt dat hij of zij het niet zou kunnen daag ik uit om bij mij een workshop te komen volgen en je zult verbaasd zijn over wat je kunt! 

Onze expert

Emmy Schaap- Blauw