Skip to main content

Natuurlijke bloemschik workshops

Voor wie: Iedereen, jong en oud, mannen en vrouwen, vriendinnen en vrienden, buren en collega’s. Denk ook aan moeder/ kind activiteiten, verjaardagsfeestjes, clubactiviteiten en teambuilding met je collega’s.

Waarom: Mijn doel is om mensen weer in contact te brengen met de natuur en te laten zien hoe je met simpele dingen mooie creaties kan maken. Bezig zijn met materialen uit de natuur geeft mensen weer nieuwe energie.

Waar: Bij u op locatie of anders in een natuurlijke omgeving in een no nonsens gebouw op Dillenburglaan 1, 3743AV Baarn (het gebouw heeft helaas geen gehandicapten faciliteiten) 

Wanneer: Alleen op verzoek indien er een groep van minimaal 6 mensen is. De datum en tijd worden dan met u afgesproken. Ik plan niet zelf workshops van tevoren.

Materiaal: Van tevoren spreken we een thema af en we overleggen welke materialen er gebruikt gaan worden. Ik kan voor alle materialen zorgen, maar u kunt ook zelf materialen meenemen. Dit bespreken we samen.

Koffie en thee kunnen bij de workshop inbegrepen zitten. Maar daar kunt u ook zelf voor zorgen.

Kosten: In overleg met u spreken we een prijs af.

Iedereen die graag met natuurlijke materialen zou willen werken en denkt dat hij of zij het niet zou kunnen daag ik uit om bij mij een workshop te komen volgen en je zult verbaasd zijn over wat je kunt! 

Onze expert

Emmy Schaap- Blauw